Feta-pinaattipiirakka

Voisulaan sekoitetaan juustoraaste ja mantelijauho, ja taikina painellaan piirakkavuoan pohjalle.

Paistetaan n. 10 min 175°C:ssa.

Sulata pinaatti ja sekoita täytteen ainekset keskenään.

Kaada täyte vuokaan ja ripottele juustoraaste pinnalle.

Paista 225 asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea.

Ohje a la Karppi -sivustolta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 120g868kcal1.4g0.5g97.3g0g
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g160g927kcal34.9g31.7g80.7g0g
Grated cheese (Linessa), annos 200g299g853kcal88.2g10.5g50.9g0g
Sofra greek style salad cheese (Saksal.), annos 100g499g1361kcal99.7g5g109.7g0g
Pakastepinaatti rainbow598g120kcal18.5g3g4.8g7.8g
Kananmuna kuoreton 219g313kcal27.4g0.7g22.5g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 399g106kcal13.2g12.4g0g0g
Valkosipuli 7g7.6kcal0.6g1.1g0g0.1g
Grated cheese light juustraaste (Linessa), annos 50g100g267kcal28.4g2.4g16g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4800g9644kcal624.6g134.6g763.8g15.8g
Valittu annoskoko2400g4822kcal312.3g67.3g381.9g7.9g
Annoskoko puolitettuna1200g2411kcal156.2g33.7g191g4g
Arvot/100g100g201kcal13g2.8g15.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=295697