Kanaa parsakaalin ja herneiden kanssa

Paista kanapihvit panulla.

Siirrä syrjään lautaselle.

Huuhdo tarvitaessa pannu puhtaaksi ja lisää hippu öljyä pannuun ja parsakaalit.

Paista parsakaalit puoli kyypsiksi ja lisää paloiteltu kana ja puolikas limen mehu sekä noin desin verran vettä halutesassi suolaa.

Kansi päälle ja anna kypsyä muutaman minuutin ajan.

lisää lopuksi herneet ja kansi taas päälle anan hautua hetki kunnes parsakaali on täysin kypsää ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Mona0211
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g1002g301kcal46.1g20g3g16g
Herne 240g166kcal12.2g22.5g1g7.5g
Lime, kuorittu, annos 50g100g36kcal0.6g2.2g1.1g2.8g
Kananpojan minuuttipihvi yrtti-valkosipuli (Kariniemi), annos 150g601g721kcal132.2g5.4g21g3g
Vesi401g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 56g496kcal0g0g56.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4800g3439kcal382.2g100.2g164.4g58.6g
Valittu annoskoko2400g1720kcal191.1g50.1g82.2g29.3g
Annoskoko puolitettuna1200g860kcal95.6g25.1g41.1g14.7g
Arvot/100g100g72kcal8g2.1g3.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=326041