Pitaleipä

Mittaa kaikki aineet pataan, käytä 8 min. Anna taikinan levätä peitettynä kunnes se on noussut 2 kertaiseksi.

Paloittele 21 kpl 120g paloja, riivaa pyöreäksi.

Anna levätä 10 min peitettynä.

Kaulaa pyöreiksi leiviksi, vahvuus n. 50mm.

Paista heti, uunin lähtölämpö 240, laske 225 asteeseen.

Aika 8 min. ( kiertoilmauuni)

Reseptistä tulee n. 21 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Leipurihiiva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi954g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 57g43kcal7.5g0.6g0.2g4g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy classico (Bertolli)48g429kcal0g0g47.7g0g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl1317g4478kcal184.4g842.8g40.8g72.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4800g9899kcal383.8g1686.8g177.4g152.8g
Valittu annoskoko2400g4950kcal191.9g843.4g88.7g76.4g
Annoskoko puolitettuna1200g2475kcal96g421.7g44.4g38.2g
Arvot/100g100g206kcal8g35.1g3.7g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331108