Broilerikiusaus,tulinen,maidoton

Laita perunasipuli ja broilerisuikaleet kerroksittain vuokaan.

Laita muut ainekset, paitsi vesi, vuokaan ja sekoita tehosekoittajalla ne kaikki sekaisin.

Kaada seos vuokaan perunoiden ja broilerisuikaleiden päälle.

Valele vedellä lopuksi mausteet ym. vuokaan.

Voit sekoittaa halutessasi ennen ja paistamisen aikana.

Kypsennä n. 200-225 asteessa reilu tunti.

Ensin kuumemmassa ja pinnan ruskistuessa vähennä lämpöä ja anna hautua kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus 1 kg (Rainbow), annos 1000g857g557kcal13.7g128.6g0.9g0g
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g600g570kcal120g0g10.2g0g
Kevytruoka, kaurakerma, 6 % (Gogreen), annos 200g343g274kcal1.7g24g20.6g3.4g
Jalotofu, kylmäsavu (Oy soya ab), annos 300g176g255kcal29g2.6g14.9g0.2g
Suola, annos 3g26g0kcal0g0g0g0g
Punainen thai currytahna (2011) (Spice up!), annos 10g39g29kcal0.8g5.6g0.3g0g
Tulinen chilikastike (Spice up!), annos 200g4.3g2.6kcal0g0.4g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g13g42kcal1.3g6.4g1.3g1.3g
Vesi, vesijohtovesi 343g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4800g3459kcal333g335.2g96.4g9.8g
Valittu annoskoko2400g1730kcal166.5g167.6g48.2g4.9g
Annoskoko puolitettuna1200g865kcal83.3g83.8g24.1g2.5g
Arvot/100g100g72kcal6.9g7g2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=389449