Juustopiirakka

Raasta västerbottensost ja parmesani.

Sekoita ricottajuustton sekaan.

Yhdistä kerman, voisula ja munat.

Kaada juustoseoksen joukkoon.

Lisää jauhot ja pippuri.

Sekoita ja kaada vuokaan.

Paista noin 30 min 175-astetta.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Elvis1935
AineksetMääräEnergiaPHRK
Västerbottensost juusto (Västerbottensost), annos 10g534g2135kcal128.1g8g176.1g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g133g518kcal44g0g37.9g0g
Ricotta, Castelli667g1134kcal86.7g16.7g80g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)400g640kcal10.8g10.8g60g0g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Voi 133g968kcal1.6g0.5g108.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 87g298kcal8.8g60.7g1g3g
Mustapippuri 5.3g15kcal0.6g2g0.2g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4800g12669kcal671.2g200g1017.6g8.8g
Valittu annoskoko2400g6335kcal335.6g100g508.8g4.4g
Annoskoko puolitettuna1200g3167kcal167.8g50g254.4g2.2g
Arvot/100g100g264kcal14g4.2g21.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=433194