Pullataikina / Pullat

1. Murenna hiiva kädenlämpöiseen maitoon.

2. Lisää muna, suola, sokeri ja kardemumma.

3. Laita osa jauhoista.

Sekoita taikina tasaiseksi.

4. Lisää loput jauhot sekä sulatettu voi taikinaan.

5. Anna taikinan kohota liinan alla.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Testi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1174g4026kcal119.6g821.4g14.1g41.1g
Voi 212g1541kcal2.5g0.8g172.7g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g21g66kcal2.3g12.7g1.5g5.9g
Sokeri 181g733kcal0g180.4g0g0g
Suola, annos 3g5.3g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 117g167kcal14.6g0.4g12g0g
Hiiva 53g40kcal7g0.6g0.2g3.7g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 637g403kcal19.1g30.6g22.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4800g13950kcal330.2g2093.8g445.6g101.4g
Valittu annoskoko2400g6975kcal165.1g1046.9g222.8g50.7g
Annoskoko puolitettuna1200g3488kcal82.6g523.5g111.4g25.4g
Arvot/100g100g291kcal6.9g43.6g9.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=52403