Feta-pinaattipiirakka

Voisulaan sekoitetaan juustoraaste ja mantelijauho, ja taikina painellaan piirakkavuoan pohjalle.

Paistetaan n. 10 min 175°C:ssa.

Sulata pinaatti ja sekoita täytteen ainekset keskenään.

Kaada täyte vuokaan ja ripottele juustoraaste pinnalle.

Paista 225 asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea.

Ohje a la Karppi -sivustolta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 120g871kcal1.4g0.5g97.6g0g
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g160g930kcal35g31.8g81g0g
Grated cheese (Linessa), annos 200g300g855kcal88.5g10.5g51g0g
Sofra greek style salad cheese (Saksal.), annos 100g500g1365kcal100g5g110g0g
Pakastepinaatti rainbow600g120kcal18.6g3g4.8g7.8g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.6g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 400g107kcal13.2g12.4g0g0g
Valkosipuli 7g7.6kcal0.6g1.1g0g0.1g
Grated cheese light juustraaste (Linessa), annos 50g100g268kcal28.5g2.4g16g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4814g9672kcal626.6g134.8g766g15.8g
Valittu annoskoko2407g4836kcal313.3g67.4g383g7.9g
Annoskoko puolitettuna1204g2418kcal156.7g33.7g191.5g4g
Arvot/100g100g201kcal13g2.8g15.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=295697