Rahkapasta

Sekoita muut aineet juustoraaste ja pasta keskenään kulhossa, lisää tuoreita yrttejä 2 rkl, pippuria ja suolaa maun mukaan ja kaada sekaan al-dente keitetty pasta.

Kaada voideltuun tai öljyttyyn uunivuokaan, ripottele juusto pinnalle ja paista n. 180 asteessa 25-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 698g2286kcal71.2g463.7g7.7g23.4g
Maitorahka (Pirkka)698g461kcal83.8g27.9g2.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen559g184kcal18.4g27.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 154g219kcal19.2g0.5g15.7g0g
Basilika, tuore 5.6g1.5kcal0.2g0.1g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl14g126kcal0g0g14g0g
Mozzarellaraaste (Frischpack), annos 50g279g866kcal72.6g5.6g61.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4816g8287kcal530.8g1050.4g202g47g
Valittu annoskoko2408g4144kcal265.4g525.2g101g23.5g
Annoskoko puolitettuna1204g2072kcal132.7g262.6g50.5g11.8g
Arvot/100g100g172kcal11g21.8g4.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116206