KARPPILEIPÄ

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Liuota hiiva veteen ja sekoita kananmunat ja lisää veteen.

Lisää kuivat aineet ja vaivaa taikinaksi, Paista 200* asteessa n. tunti.

Ohjeessta tulee yksi vuokaleipä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Kuronen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi740g0kcal0g0g0g0g
Gluteenijauho (seitanjauho) (Vantastic foods), annos 50g555g2181kcal449.4g38.8g22.2g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 203g639kcal21.5g120.8g4.5g11.2g
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g185g1054kcal42.2g36.1g91.7g11.1g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 120g389kcal34.9g8.4g24g36.8g
Kananmuna kuoreton 407g580kcal50.9g1.2g41.7g0g
Ruokaöljy keskiarvo 100g882kcal0g0g99.8g0g
Hiiva, 50g74g45kcal9.7g0.8g0.3g0g
Ruokasuola jodioitu 24g0.6kcal0.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4816g11542kcal1217.6g412.2g568.4g118.2g
Valittu annoskoko2408g5771kcal608.8g206.1g284.2g59.1g
Annoskoko puolitettuna1204g2886kcal304.4g103.1g142.1g29.6g
Arvot/100g100g240kcal25.3g8.6g11.8g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245533