Silakkalaatikko kolmen juuston kermaan

Laitan silakkafileet nahkapuoli alaspäin, lisää suolaa, pippuria ja tilliä (ja paprikamaustetta).

Taita fileet kahtia kalan muotoon ja lado voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle kerma ja laita uuniin 200 asteeseen n.25 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 1403g2017kcal224.5g0g124.9g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g702g842kcal23.9g25.3g70.2g0g
Becel kasvisrasvalevite 60 (100g)23g119kcal0g0g13.5g0g
Tilli, tuore 281g84kcal10.4g2.5g2.2g5.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4816g6123kcal517.6g55.6g421.6g11.8g
Valittu annoskoko2408g3062kcal258.8g27.8g210.8g5.9g
Annoskoko puolitettuna1204g1531kcal129.4g13.9g105.4g3g
Arvot/100g100g127kcal10.7g1.2g8.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298203