Tiikerikakku

1. Vaahdota voi.

2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, leivinjauhe jauhoihin sekoitettuna, jauhot ja voivaahto.

Jaa taikina kahteen osaan ja sekoita kaakaojauhot toiseen osaan.

3. Laita taikinoita vuorotellen voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan.

4. Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, normaalisuolainen (Valio)468g3368kcal3.7g3.7g374.2g0g
Sokeri 655g2658kcal0g654.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 748g2568kcal76.3g523.9g9g26.2g
Kananmuna kuoreton 412g587kcal51.5g1.2g42.2g0g
Leivinjauhe 9g16kcal0.5g3.5g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 94g43kcal2.8g4.5g1.4g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 23g83kcal4.2g2.5g4.9g6.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4816g18646kcal278g2387g863.4g66g
Valittu annoskoko2408g9323kcal139g1193.5g431.7g33g
Annoskoko puolitettuna1204g4662kcal69.5g596.8g215.9g16.5g
Arvot/100g100g387kcal5.8g49.6g17.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299925