Talkoopiirakka (iso uunipellillinen)

Kuori ja pilko raparperit.

(Huom! Ohjeen raparperimäärä on kuorittua) Kiehauta raparperi vesitilkan ja sokeririppusen kanssa pehmeäksi.

Sulata rasva ja sekoita piimän kanssa.

Lisää kuiva-aineseos: vehnäjauho, sokeri ja leivinjauhe (tai sooda 3 tl).
Levitä taikina uunipellille levitetyn leivinpaperin päälle.

Ripottele puolukat ja valutetut raparperit taikinalevyn päälle.

Paistele uunissa 200 asteessa 30 minuuttia.

Ripottele valmiin piirakan päälle sokeria.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Mimmimyy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 654g2243kcal66.6g457.6g7.8g22.9g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 279g1984kcal2.1g1.1g223.5g0g
Leivinjauhe 22g39kcal1.2g8.4g0g0.1g
Sokeri168g681kcal0g167.4g0g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 670g201kcal19.3g24.1g0.7g0g
Puolukka 279g108kcal1.2g19g1.4g7.3g
Raparperi 224g75kcal1.5g12.3g0.2g3.1g
Vesi112g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4816g10664kcal183.8g1379.8g467.2g66.8g
Valittu annoskoko2408g5332kcal91.9g689.9g233.6g33.4g
Annoskoko puolitettuna1204g2666kcal46g345g116.8g16.7g
Arvot/100g100g221kcal3.8g28.7g9.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=70068