Rapea tonnikala-salamipizza

Sekoita veteen öljy, suolaa maun mukaan, leseseos sekä hiivaleipäjauhot pikkuhiljaa.

Tarkista että koostumus on leivinpaperille "tahmeasti levitettävää", liian kovasta taikinasta tulee peltiä.

Levitä taikina pellille leivinpaperin päälle.

Lataa bolognesekastike, juusto ja täytteet päälle ja paista uunissa 225 asteessa kunnes näyttää rapean kypsältä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Barbababa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Kuidukas lese myllynparas200g510kcal33.2g68.1g12.2g60g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl400g1399kcal56g255.8g12.4g22g
Rypsiöljy 90g795kcal0g0g89.9g0g
Dolmio Light Classico Bolognese500g185kcal6g39g0.5g3.5g
Kevyt pizzajuusto, Valio (400 g)400g1139kcal123.9g0g67.9g0g
Tonnikala vedessä Pirkka (1prk).300g330kcal74.9g0g3g0g
Kevyt Meetvursti Salami Light (Linessa (lidl)), annos 6g50g132kcal10.5g0g10g0g
Hillosipulisäilyke 70g34kcal0.8g6.6g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4816g9046kcal610.6g739g392g173.2g
Valittu annoskoko2408g4523kcal305.3g369.5g196g86.6g
Annoskoko puolitettuna1204g2262kcal152.7g184.8g98g43.3g
Arvot/100g100g188kcal12.7g15.3g8.1g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87610