Nizzan lohisalaatti

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.

Keitä papuja pienessä määrässä vettä, valuta ja sekoita joukkoon hieman salaatinkastiketta.

Paista lohiviipaleet pannulla nopeasti niin, että ne saavat kauniin värin.

Kuori ja viipaloi perunat.

Asettele vadille revityt salaatinlehdet ja nosta päälle pavut, perunat, viipaloidut tomaatit ja sipulirenkaat sekä pilkotut kurkut.

Koristele salaatti lohiviipaleilla, munalohkoilla ja oliiveilla.

Valuta päälle loput kastikkeesta

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 482 grammaa

Memppu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu, vihreä (Findus), annos 100g25g5.5kcal0.6g0.7g0.1g0g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)38g68kcal7.1g0g4.1g0g
Peruna, keskikokoinen 60g38g23kcal0.6g4.9g0g0.3g
Jääsalaatti (pussissa) (Järvikylä), annos 50g31g3.4kcal0.3g0.3g0.1g0.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g56g11kcal0.3g2.1g0.2g0.8g
Kurkku 13g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 5g10kcal0.1g0.1g1g0.2g
Kananmuna, keitetty 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)1.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Dijonsinappi, Maille, Original1.3g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Oliiviöljy 5.3g47kcal0g0g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana482g417kcal25.2g17.2g27.2g3.6g
Valittu annoskoko241g209kcal12.6g8.6g13.6g1.8g
Annoskoko puolitettuna121g104kcal6.3g4.3g6.8g0.9g
Arvot/100g100g87kcal5.2g3.6g5.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=242308