Jauhelihakeitto ohralla

Paista kuutioitu sipuli ja jauheliha pannulla.

Keihauta vesi ja lisää ohraryynit anna keihua noin 10 minuuttia.

Lisää vihannekset ja jauhelihaa.

Keitä pienemmällä lämmöllä siihen asti kun perunat ovat kypsyjä.

Nauti

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 482 grammaa

Petmol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen40g56kcal7.6g0g2.8g0g
Peruna, keskikokoinen 60g23g14kcal0.3g2.9g0g0.2g
Porkkana keitetty13g3.4kcal0.1g0.6g0g0.3g
Ohrasuurimo 10g32kcal0.8g6.3g0.2g0.8g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala1.1g3.1kcal0.2g0.1g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana482g218kcal18.2g20.2g6.4g2.8g
Valittu annoskoko241g109kcal9.1g10.1g3.2g1.4g
Annoskoko puolitettuna121g55kcal4.6g5.1g1.6g0.7g
Arvot/100g100g45kcal3.8g4.2g1.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=290422