Jauhelihakastike

Ruskista Jauheliha ja mausta.

Laita lihat lautaselle odottamaan.

Hienonna suolakurkut.

Ruskista jauhot kuumalla pannulla ja lisää vesi, suurusta kastike vettä kiehuttamalla ja sekoittamalla, kunnes liemi on tasaista.

Lisää kasvisliemikuutio ja tuorejuusto.

Mausta ja anna kiehua hetki.

Lisää jauheliha ja suolakurkut ja hiukan vettä.

Sekoita ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 5min välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Milliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g125g213kcal23.8g0g12.5g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)6.3g19kcal1.1g3.4g0.2g0.8g
Oivariini, 80 normaalisuolainen2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Suolakurkku (Rainbow)7.8g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Vsipuli light3.1g5.6kcal0.3g0.1g0.5g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.9g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 1.6g4.8kcal0.1g0.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana482g522kcal50.8g8.4g30.8g1.6g
Valittu annoskoko241g261kcal25.4g4.2g15.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna121g131kcal12.7g2.1g7.7g0.4g
Arvot/100g100g108kcal10.5g1.7g6.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=196014