Rahkalettuset (ei arvaa karpiksi)

Sekoita munat, mantelijauho, rahka, makeutusaine ja vanilliinisokeri sekaisin.

(sähkövatkaimella vatkaantuu hyvin).

Paista pannulla voin kera tai lettupannulla. 4 pientä lettua vastaa yhtä annosta.

Ohje karppausfoorumilta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 102g142kcal12.8g0.3g10g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki125g70kcal10.6g6.2g0.2g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g8.5g51kcal1.8g0.6g4.6g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Canderel makeutusjauhe4g15kcal0.1g3.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana483g575kcal50.6g26.6g29.6g0g
Valittu annoskoko242g287kcal25.3g13.3g14.8g0g
Annoskoko puolitettuna121g144kcal12.7g6.7g7.4g0g
Arvot/100g100g119kcal10.5g5.5g6.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116856