Mustikkapiirakka

Sekoita maitorahka, kananmuna, rypsiöljy ja kuivat aineet kulhossa.

Paista pohjaa uunissa 200c n. 15 minuuttia.

Vatkaa valkuiainen vaahdoksi ja lisää makeutusaine.

Lisää mustikat pohjan päälle ja levitä valkuaisvaahto piirakan päälimmäiseksi.

Paista uunissa vielä hetki kunnes valkuaisvaahto on hiukan ruskettunut.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Shaunikel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)55g31kcal4.6g2.7g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Makeutusjauhe (Hermesetas), annos 0.5g22g63kcal0.3g12.2g0g8.7g
Kaurahiutaleet, Elovena (Raisio), annos 37g22g76kcal3.1g12g1.7g2.4g
Leivinjauhe 1.1g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Euroshopper vehnäjauhot 1dl=65g55g180kcal5.5g38.2g0.6g0g
Rypsiöljy, X-tra, 5 g / 1tl1.1g9kcal0g0g1.1g0g
Mustikka, Pakkasmarja65g22kcal0.3g4.2g0.4g2.2g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g7.6g3.2kcal0.7g0g0g0g
Makeutusjauhe (Hermesetas), annos 0.5g1.6g4.7kcal0g0.9g0g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana483g815kcal32.2g141.2g10.2g28g
Valittu annoskoko241g407kcal16.1g70.6g5.1g14g
Annoskoko puolitettuna121g204kcal8.1g35.3g2.6g7g
Arvot/100g100g169kcal6.7g29.2g2.1g5.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132047