Nakkikeitto

Keitä vesi ja lisää pilkotut ainekset veteen.

Keitä niin kauan, että perunat ja porkkanat ovat pehmeät.

Mausta suolalla.

Huom. nakeissa on suolaa, ota se huomioon.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, punnittu kuorineen 46g30kcal0.7g6.1g0.1g0.4g
Porkkana 20g6.5kcal0.1g1.1g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)4.3g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Nakki, Atria Kevyt Snack 11%30g51kcal2.9g2.2g3.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 139g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana483g179kcal7.8g19.6g6.8g2g
Valittu annoskoko242g90kcal3.9g9.8g3.4g1g
Annoskoko puolitettuna121g45kcal2g4.9g1.7g0.5g
Arvot/100g100g37kcal1.6g4.1g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=391849