Gluteenittomat suklaacookiet

Sulata voi. Rouhi suklaa ja sulata 50g voin joukoon.

Sekoita sokeri ja munat yksitellen hieman jäähtyneeseen rasvaseokseen.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

ja lisää suklaarouheen kanssa vuorotellen rasvaseoksee varovasti sekoittaen.

Sekoita tasaiseksi ja nostele lusikalla nokareita pellille.

Paista 200C 10min

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Hannuzka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 35g254kcal0.4g0.1g28.5g0g
Leivontasuklaa, tumma (Fazer), annos 5g44g245kcal3.5g16.2g18.4g0g
Fin mix hieno jauhoseos, luontaisesti gluteeniton (Semper), annos 100g88g298kcal2.2g72.7g0.4g1.8g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 2.1g7.8kcal0.4g0.2g0.5g0.6g
Leivinjauhe 1.3g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Sokeri 30g121kcal0g29.7g0g0g
Siirappi 25g74kcal0g18.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 18g25kcal2.2g0.1g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana483g2053kcal17.6g275.4g99.2g4.8g
Valittu annoskoko242g1027kcal8.8g137.7g49.6g2.4g
Annoskoko puolitettuna121g513kcal4.4g68.9g24.8g1.2g
Arvot/100g100g425kcal3.6g57g20.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=447785