Mausteveikon Speca te mbushura

Ota siemenet pois paprikasta.

Paista tällä aikaa jauheliha ja sipuli pannulla.

Kun ne ovat paistuneet, lisää pastakastike ja riisi.

Anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes riisit ovat melkein valmiit.

Lisää persilja ja tilli.

Täytä paprikat jauheliha-sipuli-riisi-täytteellä.

Pistä uuniin, noin 200C, kunnes paprikat ja riisi ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Yargniathus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 96g28kcal0.9g4.3g0.4g1.8g
Kevyt paistijauheliha (Hk), annos 400g56g79kcal11.8g0g3.9g0g
Basmatiriisi (Rainbow), annos 75g11g36kcal0.7g8.2g0.1g0g
Sipuli 7.7g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Tomaatti-chili pastakastike (Pirkka), annos 390g55g30kcal0.9g3.6g1.3g0.7g
Tilli, tuore 5.6g1.7kcal0.2g0.1g0g0.1g
Persilja 7g1.9kcal0.1g0.1g0g0.6g
Rypsiöljy 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana483g432kcal29.4g33.4g19.8g6.6g
Valittu annoskoko242g216kcal14.7g16.7g9.9g3.3g
Annoskoko puolitettuna121g108kcal7.4g8.4g5g1.7g
Arvot/100g100g89kcal6.1g6.9g4.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136045