Pekoni Sieni systeemi

Pilko sipuli ja pekonit paista pannulla viipaloitujen herkkusienien kanssa.

Lisää kerma ja mausteet maun mukaan (kuten maustepippuri, mustapippuri, suola.

Anna kiehua kokoon.

Kastikkeeseen voi lisätä hieman punaviiniä maun mukaan.

Sekoita keitetyn spagetin joukkoon ja tarjoile.

Annoksia 2-4, riippuen halutun annoskoon mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni rypsiporsas (95% lihapitoisuus) (Hk puolassa), annos 19g48g153kcal5.7g0.1g14.3g0g
Herkkusieni säilyke 65g11kcal1.4g0.1g0.2g1.6g
Sipuli 16g4.7kcal0.2g0.7g0g0.3g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.7g2.3kcal0g0g0.2g0g
Punaviini 14g10kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Täysjyväspagetti Sportti (Myllyn paras), annos 100g98g323kcal12.9g63.7g1.9g6.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana484g1007kcal40.4g129.2g33.2g17.6g
Valittu annoskoko242g504kcal20.2g64.6g16.6g8.8g
Annoskoko puolitettuna121g252kcal10.1g32.3g8.3g4.4g
Arvot/100g100g208kcal8.4g26.7g6.9g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274981