Munakoiso-kesäkurpitsavuoka

Viipaloi ja itketä munakoiso ja kesäkurpitsa suolalla.

Huuhtele ja taputtele kuivaksi talouspaperilla.

Ota vehnäjauhoa lautaselle, pyöräytä jauhoissa ja paista pannulla pinta kullanruskeaksi öljyssä/rasvassa.

Puolita miniluumutomaatit.

Asettele kasvisviipaleita ja miniluumutomaatteja vuorotellen vuokaan.

Kuorruta juustolla.

Paista n. 25 min 185-asteisessa uunissa.

(Mukailtu tästä reseptistä: Siirry sivulle!)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 78g18kcal0.4g2.4g0.2g2g
Kesäkurpitsa zucchini 68g12kcal0.4g1.7g0.3g0.5g
Miniluumutomaatti, annos 250g52g10kcal0.3g1.7g0.2g0g
Oliiviöljy 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.2g18kcal0.5g3.6g0.1g0.2g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste31g113kcal9.1g0.5g8.8g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana484g460kcal21.4g19.8g32.6g5.4g
Valittu annoskoko242g230kcal10.7g9.9g16.3g2.7g
Annoskoko puolitettuna121g115kcal5.4g5g8.2g1.4g
Arvot/100g100g95kcal4.4g4.1g6.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=278534