Rössypotut

Silppua sipuli ja kuutioi, perunat, porkkanat sekä lanttu.

Keitä kasvikset lähes kypsiksi lihaliemellä/pippurilla/voilla maustetussa vedessä ja lisää sitten keiton sekaan kuutioitu rössy.

Hauduta miedolla lämmöllä, kunnes rössy on pehmennyt.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Lurtsi90
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veripalttu (Tapola), annos 200g26g59kcal2.8g4.4g4.1g0g
Vesi141g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g37g22kcal0.5g4.8g0g0.3g
Lanttu 10g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)8.4g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala3.1g8.7kcal0.6g0.2g0.6g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g15g4.2kcal0.1g0.9g0g0.4g
Valio voi2.1g15kcal0g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana484g229kcal8.4g22.4g12.8g2g
Valittu annoskoko242g115kcal4.2g11.2g6.4g1g
Annoskoko puolitettuna121g57kcal2.1g5.6g3.2g0.5g
Arvot/100g100g47kcal1.7g4.6g2.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=322484