Sienijuustokeitto

1. puhdista, silppua sienet; hienonna sipuli
2. sienet ilman rasvaa kattilaan ja kuumenna kunnes neste on haihtunut
3. lisää sipuli ja voi, kuullota 5min
4. lisää vehnäjauhot ja ½ vedestä, kiehauta
5. lisää loppuvesi, murskatut viherpippurit (4rkl), balsamietikka; keitä 5min
6. lisää ruokakermat, lämmitä; pinnalle persiljaa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 484 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g63g19kcal0.6g2.5g0.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g3.8g27kcal0g0g3g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 5g17kcal0.5g3.5g0.1g0.2g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g1.9g1.8kcal0g0.3g0g0g
Creme bonjour ruokakerma pippuri (Unilever finland oy), annos 100g25g43kcal0.6g1.5g3.8g0g
Maustettu ruokakerma, juusto (Creme bonjour), annos 200g25g45kcal0.6g1.8g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana484g315kcal5g21g21.8g1g
Valittu annoskoko242g158kcal2.5g10.5g10.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna121g79kcal1.3g5.3g5.5g0.3g
Arvot/100g100g65kcal1g4.3g4.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=391430