Kaalikeitto

Suikaloi kasvikset, sekoita ainekset kattilaan ja anna hautua miedolla lämmöllä pari tuntia.

Mausteeksi kasvisliemikuutiop tai pari

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g94g23kcal1.1g3.2g0.2g2g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka19g2.1kcal0.2g0.2g0g0.2g
Mutti paseerattu tomaatti (valkosipuli) (Mutti), annos 90g17g5.1kcal0.3g0.8g0.1g0g
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana484g70kcal3.6g10.2g0.6g5g
Valittu annoskoko242g35kcal1.8g5.1g0.3g2.5g
Annoskoko puolitettuna121g17kcal0.9g2.6g0.2g1.3g
Arvot/100g100g14kcal0.7g2.1g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=405913