Riistakeitto

Paista hirvilastut voissa ja sipuli öljyssä.

Laita kattilaan ja lisää juurekset ja purjo sekä vesi.

Keitä 10 min. Lisää lihaliemi ja juusto ja keitä kunnnes se on sulanut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Aallotar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 25g25kcal0.3g1.2g2.1g0.4g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl13g117kcal0g0g13g0g
Valio Koskenlaskija 250g - perinteinen sulatejuusto125g350kcal23.8g0g27.5g0g
Purjosipuli 290g66kcal5.3g7g0.6g6.1g
Vesi, vesijohtovesi 1301g0kcal0g0g0g0g
Poronkäristysliha(Lapin liha)375g518kcal78.8g0g22.5g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto75g210kcal14.3g0g16.5g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl7.5g19kcal0.9g0.1g1.7g0g
Keittojuurekset, Rainbow200g50kcal1.8g9.6g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4824g2711kcal250.4g35.8g169g13g
Valittu annoskoko2412g1356kcal125.2g17.9g84.5g6.5g
Annoskoko puolitettuna1206g678kcal62.6g9g42.3g3.3g
Arvot/100g100g56kcal5.2g0.7g3.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198836