Karppaajan juustokakku

Sekoita mantelijauhe, kaneli ja juokseva rasvaseos massaksi ja levitä piirakkavuokaan (n. 28cm).

Laita jääkaapiin n. 5min.

Sekoita tuorejuusto letkeäksi ja lisää munat yksitellen joukkoon.

Kun seos on tasaista, lisää makeutusjauhe ja raasta mausteeksi appelsiinin tai sitruunankuorta (n. 2kpl:n kuoret), lopuksi lisää joukkoon smetana tai creme fraiche ja sekoita seos tasaiseksi.

Kaada seos pohjan päälle ja laita uuniin n. 170astetta ja n. 1h. Jos kakku meinaa tummua liikaa, lisää loppuvaiheessa foliota vuuan päälle.

Nauti, nam!!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Nannii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g360g2160kcal75.6g23.8g194.4g0g
Pirkka mainio juokseva rasvaseos (Pirkka), annos 500g180g1285kcal0g0.4g144g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g9g33kcal0.3g7.2g0.3g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g720g1836kcal42.5g23g172.1g0g
Kananmuna kuoreton 396g565kcal49.5g1.2g40.6g0g
Canderel makeutusjauhe27g104kcal0.8g25.1g0g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio720g1008kcal20.2g46.8g86.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4824g13981kcal377.8g255g1275.6g0g
Valittu annoskoko2412g6991kcal188.9g127.5g637.8g0g
Annoskoko puolitettuna1206g3495kcal94.5g63.8g318.9g0g
Arvot/100g100g290kcal7.8g5.3g26.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221913