Juustoinen karppilihapulla

Pilko pekoni pieneksi, sekoita aineet keskenään.

Mausta mustapippurilla ja basilikalla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 1571g5034kcal420.5g0g376g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]314g1060kcal37.7g0g116.2g0g
Kananmuna kuoreton 123g176kcal15.4g0.4g12.6g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia224g337kcal38.1g0g20.2g0g
Juusto, mozzarella 135g351kcal25g0g27.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g45g47kcal3.5g7.3g0.3g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4824g14009kcal1080.4g15.4g1105.2g1.8g
Valittu annoskoko2412g7004kcal540.2g7.7g552.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna1206g3502kcal270.1g3.9g276.3g0.5g
Arvot/100g100g290kcal22.4g0.3g22.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=229588