Pestokana

Ruskista kana ja sipuli.

Lisää joukkoon kerma.

Anna hautua muutama minuutti ja lisää pesto sekä valkosipulin kynsi murskattuna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee maustamaton (Hk), annos 196g1200g1320kcal276g0g21.6g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)750g638kcal7.5g26.3g52.5g0g
Sipuli 300g91kcal3.7g14.4g0.6g5.1g
Pesto alla Genovese (Sacla italia), annos 50g135g591kcal7.4g5.7g59.8g0g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g2g0.1g0.3g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4824g5305kcal591g96.8g269.2g10.8g
Valittu annoskoko2412g2653kcal295.5g48.4g134.6g5.4g
Annoskoko puolitettuna1206g1326kcal147.8g24.2g67.3g2.7g
Arvot/100g100g110kcal12.3g2g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235868