Puolukkaiset jauhelihapihvit

Loita jauhelihapihvien valmistaminen sekoittamalla kermaviiliin sipulikeittoainekset ja korppujauhot.

Anna turvota 5 - 10 min.
Lisää jauheliha, muna ja puolukat.

Sekoita tasaiseksi.

Muotoile taikinasta pihvejä vedellä kostutetuin käsin leivinpaperille uunipellille.

Paista jauhelihapihvit 250 asteessa uunin keskiosassa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%1199g2038kcal239.7g0g119.9g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)195g390kcal7.8g68.2g5.8g0g
Korppujauho 75g274kcal7.9g56.1g0.8g4g
Laktoositon kermaviili (Pirkka), annos 200g599g809kcal18g23.4g71.9g0g
Kananmuna kuoreton 165g235kcal20.6g0.5g16.9g0g
Puolukka 180g70kcal0.8g12.2g0.9g4.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4824g7630kcal589.6g320.8g432.4g17.4g
Valittu annoskoko2412g3815kcal294.8g160.4g216.2g8.7g
Annoskoko puolitettuna1206g1908kcal147.4g80.2g108.1g4.4g
Arvot/100g100g158kcal12.2g6.6g9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310667