Bataatti-lanttu-broilerikeitto

Laita kattilan pohjalle öljyä ja chili-, cayenne- tai muuta maustetta ja kuumenna seos ja lisää siihen sipulirenkaat tai -hakkelus, kuullota.

Lisää sitten vettä litra (vaikka suoraan vedenkeittimestä) ja lisää kuutioidut juurekset kiehuvaan veteen.

Ja kun ne kiehuvat, niin voit lisätä siivuttamasi broilerinpalat (vähän isompia kuin valmiit).

Jos haluat ne kauniin rusehtavina, niin käytä pannulla.

Kookosmaidon voit lisätä loppuvaiheessa ja koristella vielä tuoreyrteillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 400g324kcal6.3g67.4g0.2g12g
Lanttu 200g58kcal2g9.2g0.6g3.6g
Broilerin ohutlieke (maustamaton) (Rainbow), annos 430g480g456kcal96.1g0g8.2g0g
Sipuli (kuorittu)80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Rypsiöljy Luomu Virgino (Kankaisten Öljykasvit oy), annos 21g23g199kcal0g0g22.5g0g
Kara kookosmaito (Kara), annos 100g200g340kcal3.2g4.2g34g0g
Fond du chef kasvis (Knorr), annos 28g28g34kcal0.7g1.7g2.5g0.4g
Vesimelooni tuore ilman kuoria (-), annos 1g1001g250kcal9g41g5.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4824g3365kcal236.6g254.6g147.4g34.8g
Valittu annoskoko2412g1683kcal118.3g127.3g73.7g17.4g
Annoskoko puolitettuna1206g841kcal59.2g63.7g36.9g8.7g
Arvot/100g100g70kcal4.9g5.3g3.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=326543