Tonnikalasalaatti

Revi salaatti kulhoon.

Pilko tomaatti ja kurkku joukkoon.

Sekoita mukaan tonnikala öljyineen.

Sekoita hyvin, mausta makusi mukaan - esim.

sinapilla.

Leikkaa kaksi kananmunaa puolikkaiksi salaatin päälle koristeeksi.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 519g65kcal5.8g5.1g1g5.2g
Tomaatti, tuore451g92kcal2.7g17.1g1.4g6.3g
Tonnikala öljyssä 676g1283kcal183.4g0g60.9g0g
Kurkku, tuore271g27kcal1.6g4.6g0.3g1.9g
Kananmuna, keitetty 496g707kcal62g1.5g50.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4824g4350kcal511g56.6g228.8g26.8g
Valittu annoskoko2412g2175kcal255.5g28.3g114.4g13.4g
Annoskoko puolitettuna1206g1087kcal127.8g14.2g57.2g6.7g
Arvot/100g100g90kcal10.6g1.2g4.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421751