Parsakaalikeitto

Freesaa viipaloidut porkkanat ja sipuli sekä pilkotut valkosipulinkynnet.

Lisää vesi ja kanaliemikuutio.

Kiehauta ja lisää parsakaalit.

Keitä 15-20 min.
Soseuta, suurusta tarvittaessa vehnäjauholla.

Lisää kerma ja mausteet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g303g85kcal1.8g18g0.6g7.6g
Sipuli (kuorittu)70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 35g186kcal0.1g0.2g21g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g8.2g8.5kcal0.6g1.3g0g0.2g
Parsakaali brokkoli 233g82kcal10.8g4.5g0.7g5.8g
Kanaliemi rainbow 1 L1166g583kcal46.6g11.7g46.6g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)233g140kcal2.3g10.5g9.3g0g
Soijakastike, dark soy sauce (Amoy), annos 15g18g15kcal0.2g3.7g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g51g14kcal0.3g3.1g0.1g1.3g
Sipuli (kuorittu)12g3.2kcal0.2g0.6g0g0.2g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 5.9g32kcal0g0g3.6g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Parsakaali brokkoli 40g14kcal1.8g0.8g0.1g1g
Kanaliemi rainbow 1 L197g99kcal7.9g2g7.9g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)40g24kcal0.4g1.8g1.6g0g
Soijakastike, dark soy sauce (Amoy), annos 15g2.9g2.6kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4830g2614kcal148g124.8g183.2g34.6g
Valittu annoskoko2415g1307kcal74g62.4g91.6g17.3g
Annoskoko puolitettuna1208g654kcal37g31.2g45.8g8.7g
Arvot/100g100g54kcal3.1g2.6g3.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161563