Suklaa-appelsiinitryffelikakku

Murskaa keksit ja sekoita voin kanssa.

Levitä seos halkaisijaltaan 26 cm:n irtopohjavuokaan pohjan kokoiseksi leikatun leivinpaperin päälle.

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 minuuttia.

Purista liika vesi liivatelehdistä ja liuota ne kiehuvan kuumaan kahviin.

Sulata suklaa vesihauteessa ja sekoita Viola -tuorejuuston joukkoon.

Lisää liivate-kahviseos ja sokerit sekä viimeisenä vaahdotettu kerma.

Kaada täyte vuokaan.

Peitä vuoka alumiinifoliolla.

Anna hyytyä jääkaapissa vähintään 5 tuntia tai mieluiten seuraavaan päivään.

Irrota kakku vuoasta ja nosta tarjoiluvadille.

Sihtaa päälle kaakaojauhetta.

Tarjoa kakun kanssa tuoreita mansikoita tai vadelmia, jos niitä on saatavissa.

Voit tarjota kakun kanssa myös mansikka- tai vadelmakastiketta: soseuta marjat ja purista sose siivilän läpi.

Makeuta sosekastike sokerilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurakeksi, Jyväshyvä (1kpl=20kcal)241g1034kcal18g163.5g32.9g8.4g
Voi 80g582kcal1g0.3g65.2g0g
Liivatelehti, gelatiini19g67kcal16.5g0g0g0g
Kahvi mustana 100ml160g5.1kcal0.5g0.5g0.2g0g
Taloussuklaa, Fazer641g3303kcal25g359.1g192.4g34g
Viola appelsiini tuorejuusto, valio641g2116kcal44.9g83.4g173.1g0g
Sokeri 136g553kcal0g136.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g16g64kcal0g15.9g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl481g1635kcal9.6g14.4g168.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4832g18718kcal231g1546.4g1264.2g84.8g
Valittu annoskoko2416g9359kcal115.5g773.2g632.1g42.4g
Annoskoko puolitettuna1208g4680kcal57.8g386.6g316.1g21.2g
Arvot/100g100g387kcal4.8g32g26.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125252