Kuitupitoinen pizza

Sekoita jauhot, hiiva ja suola.

Sekoita seos 42-asteiseen veteen.

Lisää lopuksi öljy.

Vaivaa taikina tasaiseksi ja levitä pellille.

Päälle ketsupit, kastikkeet ja täytteet oman maun mukaan.

Uunissa 250 asteessa n. 12-14 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Timppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g168g588kcal20.1g119.2g3.5g5g
Ruisjauho Pirkka138g420kcal13.3g83.9g2.8g20.6g
3-viljan sämpyläjauho, Pirkka288g993kcal37.4g190g7.8g11.5g
Kuivahiiva, annos 11g18g63kcal7.9g7g1.1g0g
Suola, annos 3g6.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi368g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g72g648kcal0g0g72g0g
Heinz ketsuppi144g147kcal1.3g34.4g0.1g0g
Chilikastike (Hp)24g32kcal0.3g7.7g0g0g
Savuliharouhe, Savupojat, 350g /paketti528g739kcal95g5.3g26.4g0g
Ananaspalat ananasmehussa, Pirkka216g123kcal0.9g30.2g0.2g2.4g
Aurajuusto (Valio), annos 17g128g435kcal25.6g0g37.1g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%320g912kcal99.1g0g54.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4832g10197kcal601.8g955.4g410.8g79g
Valittu annoskoko2416g5099kcal300.9g477.7g205.4g39.5g
Annoskoko puolitettuna1208g2549kcal150.5g238.9g102.7g19.8g
Arvot/100g100g211kcal12.5g19.8g8.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99890