Kesäkurpitsa-juustokeitto

Kuumenna rasva kattilassa.

Laita kattilaan kuorineen kuutioidut kesäkurpitsat ja hienonnettu purjo, ja pehmennä.

- Lisää vesi, kanafondi ja sulatejuusto pieninä palasina.

Hauduta n. 10 min.

- Tee suurus sekoittamalla vehnäjauhot ja kerma, ja suurusta keitto.

- Mausta keitto basilikalla ja timjamilla, ja anna kiehua vielä muutaman minuuttin.

-Halutessasi soseuta!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Hile84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 899g162kcal5g22.5g3.6g6.3g
Purjosipuli 300g69kcal5.4g7.2g0.6g6.3g
Sulatejuusto, olympia perinteinen 20%150g375kcal22.5g4.6g30g0g
Basilika, kuivattu 0.7g1.9kcal0.1g0.2g0g0.3g
Timjami 0.4g1.3kcal0g0.1g0g0.2g
Kanafondi makutiiviste (Knorr), annos 29g44g26kcal1.1g3.7g4.6g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 899g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g75g90kcal2.5g3.6g7.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 30g103kcal3.1g21g0.4g1g
Voi 21g152kcal0.2g0.1g17.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4836g1959kcal79.8g126g127.6g28.8g
Valittu annoskoko2418g980kcal39.9g63g63.8g14.4g
Annoskoko puolitettuna1209g490kcal20g31.5g31.9g7.2g
Arvot/100g100g41kcal1.7g2.6g2.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=253977