Kaura-omenapaistos öljyyn

Sekoita astiassa kaurahiutale, suola, siirappi ja öljy.

Öljyä ja siirappia voit lämmittä hieman ennen sekoittamista, jotta ne imeytyvät kauraan paremmin.

Punnitse omenat ja pilko ne 10 cm korkeaan vuokaan.

Ripottele päälle kanelia ja sokeri (tai fariinisokeri).

Voit ripotella tähän myös hieman jauhettua inkivääriä mikäli pidät sen mausta.

Ripottele seos omenoiden päälle.

Paista 200 asteessa 20 min tai kunnes omenoiden kypsyys on mielestäsi sopiva.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 121 grammaa

Arjaheluna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokaöljy keskiarvo 135g1193kcal0g0g134.9g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 2000g712kcal3.2g142.2g1.8g40g
Kaurahiutale 160g599kcal23.2g91.2g11.7g16g
Kaneli, jauhettu, annos 2g4g11kcal0.1g3.2g0.1g2.2g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 100g302kcal0.1g74.1g0g0g
Sokeri 20g81kcal0g20g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4838g5793kcal53.2g661.4g297g116.4g
Valittu annoskoko2419g2896kcal26.6g330.7g148.5g58.2g
Annoskoko puolitettuna1210g1448kcal13.3g165.4g74.3g29.1g
Arvot/100g100g120kcal1.1g13.7g6.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=141918