Kaura-omenapaistos öljyyn

Sekoita astiassa kaurahiutale, suola, siirappi ja öljy.

Öljyä ja siirappia voit lämmittä hieman ennen sekoittamista, jotta ne imeytyvät kauraan paremmin.

Punnitse omenat ja pilko ne 10 cm korkeaan vuokaan.

Ripottele päälle kanelia ja sokeri (tai fariinisokeri).

Voit ripotella tähän myös hieman jauhettua inkivääriä mikäli pidät sen mausta.

Ripottele seos omenoiden päälle.

Paista 200 asteessa 20 min tai kunnes omenoiden kypsyys on mielestäsi sopiva.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 121 grammaa

Arjaheluna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokaöljy keskiarvo 14g119kcal0g0g13.5g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 200g71kcal0.3g14.2g0.2g4g
Kaurahiutale 16g60kcal2.3g9.1g1.2g1.6g
Kaneli, jauhettu, annos 2g0.4g1kcal0g0.3g0g0.2g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 10g30kcal0g7.4g0g0g
Sokeri 2g8.1kcal0g2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana484g579kcal5.2g66g29.8g11.6g
Valittu annoskoko242g290kcal2.6g33g14.9g5.8g
Annoskoko puolitettuna121g145kcal1.3g16.5g7.5g2.9g
Arvot/100g100g120kcal1.1g13.6g6.2g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=141918