Sitruunainen kesäkurpitsakastike pastalle

Valmista kastike samalla, kun kypsennät pastaa.

Huuhtele ja raasta kesäkurpitsa.

Kuumenna oliiviöljy pannulla ja paista raastetta muutama minuutti tai kunnes ne saavat vähän väriä.

Mausta suolalla, pippurilla ja kirvelillä.

Lisää herneet ja kerma.

Kiehauta ja anna lämmetä muutama minuutti.

Lisää sitruunankuori ja -mehu ja murennettu fetajuusto.

Yhdistä valutettuun pastaan.

-Lähde: Yhteishyvä Ruoka 07/2013

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 88g16kcal0.5g2.2g0.3g0.6g
Oliiviöljy 6.1g54kcal0g0g6.1g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.9g2.4kcal0.1g0.3g0g0.2g
Herne 44g30kcal2.2g4.1g0.2g1.4g
Kuohukerma,valio,2dl44g149kcal0.9g1.3g15.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 22g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton4.4g0.9kcal0g0.1g0g0g
Fetajuusto (Rainbow), annos 100g33g92kcal5.3g0.3g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana485g688kcal18g16.6g58.8g4.4g
Valittu annoskoko242g344kcal9g8.3g29.4g2.2g
Annoskoko puolitettuna121g172kcal4.5g4.2g14.7g1.1g
Arvot/100g100g142kcal3.7g3.4g12.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368327