Ollin kesäkeitto

Puhdista perunat ja porkkanat huolellisesti.

Pilko kasvikset, keitä suolalla maustetussa vedessä lähes kypsiksi.

Kuutioi sulatejuusto joukkoon ja anna sen sulaa - sekoita.

Lisää maito ja anna kiehahtaa.

Siirrä pois liedeltä, lisää ripaus sokeria ja päälle runsaasti persiljaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 47g30kcal1.4g2.3g1.6g0g
Uudet perunat keitetty75g57kcal1.3g12.1g0.2g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g24g6.8kcal0.1g1.5g0g0.6g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g12g33kcal2.2g0g2.6g0g
Keräkaali, 100g19g4.5kcal0.2g0.6g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana485g272kcal10.8g34.8g8.8g4.2g
Valittu annoskoko243g136kcal5.4g17.4g4.4g2.1g
Annoskoko puolitettuna121g68kcal2.7g8.7g2.2g1.1g
Arvot/100g100g56kcal2.2g7.2g1.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300745