Kesäkurpitsakeitto

Laita rypsiöljy paksupohjaiseen kattilaan kuumenemaan.

Lohko kasvikset palasiksi ja laita kuumaan öljyyn.

Kääntele kasviksia aina silloin tällöin ja kun ne on vähän pehmentyneet, lisää vesi ja liemikuutiot.

Soseuta keitto ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Hypoxiulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa78g13kcal0.3g2g0.5g0.5g
Purjosipuli 41g10kcal0.7g1g0.1g0.9g
Paprika keltainen 16g4.7kcal0.1g0.8g0g0.3g
Tomaatti 39g8.9kcal0.2g1.3g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)12g3.2kcal0.2g0.6g0g0.2g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g3.4g7.4kcal0.5g0.7g0.3g0g
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 6.3g56kcal0g0g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana485g206kcal4g12.8g14.6g4.8g
Valittu annoskoko242g103kcal2g6.4g7.3g2.4g
Annoskoko puolitettuna121g52kcal1g3.2g3.7g1.2g
Arvot/100g100g43kcal0.8g2.6g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294665