Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipulit pannussa.

Keitä vesi ja lisää liemikuutiot.

Lisää paloitellut perunat, porkkanat, keittojuurekset, jauheliha, sipuli sekä pippurit veteen.

Keitä kypsäksi.

Lisää keittämisen loppuvaiheessa pavut ja kiehauta vielä lopuksi.

Mausta halutessasi persiljalla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Faunitius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 106g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 25g55kcal4.4g0g4.2g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 41g31kcal0.8g6.4g0.1g0.4g
Porkkana, keitetty, suolaa 13g4.4kcal0.1g0.7g0g0.3g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 25g8.5kcal0.3g1.3g0g0.7g
Sipuli, paistettu 4.4g4.4kcal0.1g0.2g0.4g0.1g
Lihaliemijauhe/tiiviste 1.4g4kcal0.2g0.2g0.3g0g
Pavut tomaattikastikkeessa27g20kcal1.1g3.5g0g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana486g256kcal14g24.6g10g5.6g
Valittu annoskoko243g128kcal7g12.3g5g2.8g
Annoskoko puolitettuna122g64kcal3.5g6.2g2.5g1.4g
Arvot/100g100g53kcal2.9g5.1g2.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274277