Sienijuustokeitto

1. puhdista, silppua sienet; hienonna sipuli
2. sienet ilman rasvaa kattilaan ja kuumenna kunnes neste on haihtunut
3. lisää sipuli ja voi, kuullota 5min
4. lisää vehnäjauhot ja ½ vedestä, kiehauta
5. lisää loppuvesi, murskatut viherpippurit (4rkl), balsamietikka; keitä 5min
6. lisää ruokakermat, lämmitä; pinnalle persiljaa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 484 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g625g188kcal6.3g25g1.9g0g
Voi, 1 tl, 5 g38g274kcal0.4g0.4g30g0g
Sipuli (kuorittu)188g51kcal2.4g9g0.4g3.2g
Vehnäjauho puolikarkea 50g172kcal5.1g35g0.6g1.8g
Vesi1001g0kcal0g0g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g19g18kcal0.2g3.4g0g0g
Creme bonjour ruokakerma pippuri (Unilever finland oy), annos 100g250g425kcal6.3g15g37.5g0g
Maustettu ruokakerma, juusto (Creme bonjour), annos 200g250g450kcal6.3g17.5g37.5g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4840g3154kcal54g210.6g215.8g10.6g
Valittu annoskoko2420g1577kcal27g105.3g107.9g5.3g
Annoskoko puolitettuna1210g789kcal13.5g52.7g54g2.7g
Arvot/100g100g65kcal1.1g4.4g4.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=391430