Tomaattinen Jauhelihakastike

Ruskista jauheliha, mausta suolalla ja käytä halutessa yrttejä edim.

salviaa, lisänä itse käytin hippusen savupaprikajauhetta.

Lisää tomaattimurska ja loraus vettä.

Anna kuumentua ja lisää 2 rkl rusk.

Maizenaa jotta kastike vähän suurustuu.

Anna hetki kiehahtaa.

Tarjoile täysjyvä pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Bettyblue79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1119g1857kcal212.6g0g111.9g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g1091g371kcal15.3g65.4g5.5g0g
Suola, annos 3g28g0kcal0g0g0g0g
Ruskea suuruste, Maizena84g319kcal0.8g77.2g0.4g0g
Ketsuppi, meira101g71kcal1.5g16.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4844g5235kcal460.4g317.4g235.8g0g
Valittu annoskoko2422g2617kcal230.2g158.7g117.9g0g
Annoskoko puolitettuna1211g1309kcal115.1g79.4g59g0g
Arvot/100g100g108kcal9.5g6.6g4.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306365