Bratwurs keitto (karpisti)

Keitä vesi kiehuvaksi.

Lisää laakerinlehti (2 kpl), maustepipputi (8-12 kpl), kuivattu timjami (1 tl) ja suola (1 tl) sekä keittojuurekset.

Keitä noin 3 min ja lisää Bratwurs pienittynä.

Keitä vielä 5 - 10 min tai kunnes juurekset ovat kypsyneet.

Ei Karppaajat voit huomioida keittämällä eri kattilassa pari perunaa pienittynä ja lisäämällä ne keittoon Karppaajien otettua oman annoksensa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 606 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fränkische bratwurst (Dulano), annos 59g467g1377kcal65.4g4.7g121.4g2.8g
Isot keittojuurekset rainbow (Rainbow), annos 450g600g156kcal6.6g18.6g1.2g0g
Maustepippuri, annos 1g16g0.5kcal0g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 1334g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g6.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4848g3068kcal144g46.6g245.6g5.6g
Valittu annoskoko2424g1534kcal72g23.3g122.8g2.8g
Annoskoko puolitettuna1212g767kcal36g11.7g61.4g1.4g
Arvot/100g100g63kcal3g1g5.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=365421