Kinuskinen Daim-hyydykekakku

Pohja:
200 g kaurakeksejä
80 g sulaa margariinia tai voita

täyte:
3 dl vispikermaa
200 g Sunnuntai Vanilja rahkavalmistetta
1 dl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
1 dl kinuskikastiketta
1 tupla-daimia murustettuna
5 liivatelehteä
tilkka vettä

Murskaa kaurakeksit esim.

monitoimikoneessa tai muovipussin ja kaulimen avulla.

Sekoita keksimurujen joukkoon sulatettu margariini tai voi. Painele seos irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.

Vaahdota kerma.

Sekoita joukkoon Sunnuntai Vanilja, sokerit, kinuskikastike ja karkkimurut.

Sekoita tasaiseksi.

Kiehauta tilkka vettä.

Sulata liivatteet kuumaan veteen ja kaada seos ohuena nauhana täytteen joukkoon koko ajan huolellisesti sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Kat82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurakeksi Jyväshyvä 1kpl479g2157kcal34g306.7g91.1g15.8g
Voi 192g1391kcal2.3g0.8g155.9g0g
Vispikerma (Ingman), annos 200g719g2444kcal14.4g19.4g258.8g0g
Sunnuntai vanilja rahkavalmiste (Raisio), annos 200g479g1294kcal38.3g57.5g95.9g0g
Sokeri 204g827kcal0g203.5g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka24g96kcal0g23.7g0g0g
Kinuskikastike 240g1015kcal2.2g135.9g51.4g0g
Daim 56g67g366kcal2.5g40.3g21.5g0.1g
Liivatelehti, gelatiini20g71kcal17.4g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4848g19321kcal222.2g1575.6g1349.2g31.8g
Valittu annoskoko2424g9660kcal111.1g787.8g674.6g15.9g
Annoskoko puolitettuna1212g4830kcal55.6g393.9g337.3g8g
Arvot/100g100g399kcal4.6g32.5g27.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270939