Appelsiini-mantelikakku

1. vaahdota pehmeä sokeri ja rasva
2. vatkaa munat yksitellen
3. sekoita keskenään kuivat aineet.

Sekoita appelsiinimehu ja 1 yhden appelsiinin raastettu kuori jugurttiin.

Lisää niitä vuorotellen taikinaan.

4. Laita taikina irtopohjavuokaan, n. 24-26 cm. Paista 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1078 grammaa

503435
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 394g2856kcal4.7g1.6g320.1g0g
Sokeri 383g1553kcal0g382.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 371g530kcal46.4g1.1g38.1g0g
Vehnäjauhot (type 55), annos 65g513g1734kcal44.6g363.7g4.6g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g180g1080kcal43.2g11.9g97.2g0g
Leivinjauhe 34g59kcal1.8g12.8g0g0.2g
Kreikkalainen jogurtti 10% (Lindahl)450g621kcal33.8g23.9g45g0g
Appelsiinimehu, 2 dl101g46kcal0.3g10.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4851g16956kcal349.6g1614.4g1010.2g0.4g
Valittu annoskoko2426g8478kcal174.8g807.2g505.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna1213g4239kcal87.4g403.6g252.6g0.1g
Arvot/100g100g350kcal7.2g33.3g20.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245576