Täytetty lihamureke

Lihamureke:

Sekoita jauheliha, korppujauhot, mausteet ja kerma sekasin.

Täyte:

Sekoita jollakin koneella paprikat, tomaatit ja mausteet (suola, pippuri, tabasco) ja noin 50g juustosta sekaisin.

Rakennus:

Puolita taikina, ja asettele toinen osa vuokaan pohjalle ja jätä reunoille vähän tilaa, kaada täyte keskelle taikinaa.

Muotoile toisesta taikinan puolikkaasta kansi murekkeelle, tee kannesta vähän isompi ja taita laidat pohjan alle ja tiivistä.

Kypsennä kiertoilmauunissa 200c asteessa noin 35min.

Laita loput juustoraasteesta murekkeen päälle kun mureke on kypsä ja anna sulaa uunissa jälkilämmöllä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Mendolffi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g133g304kcal25.3g0g22.6g0g
Flora ruoka kevyt & paksu5g3kcal0g0.2g0.2g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)17g62kcal2.3g12.1g0.4g0.7g
Grillattu punainen paprika (Freshona), annos 40g33g10kcal0.3g1.8g0.2g0.5g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 30g68kcal1.5g5.3g4.2g1.7g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste25g90kcal7.2g0.4g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana486g1072kcal73.2g39.6g69.2g5.8g
Valittu annoskoko243g536kcal36.6g19.8g34.6g2.9g
Annoskoko puolitettuna122g268kcal18.3g9.9g17.3g1.5g
Arvot/100g100g221kcal15.1g8.1g14.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175308