Paholaisenkakku

1. Sekoita kuivat aineet keskenään.

2. Lisää piimä ja sulatettu margariini.

3. Voitele kakkuvuoka, laita uuniin 175-asteeseen n. tunniksi.

(ohjeeseen pitää laittaa myös soodaa 1 tl ja halutessaan inkivääriä 2 tl)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Myttyinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.78g272kcal10.3g52.9g1.9g3g
Sokeri 34g138kcal0g33.9g0g0g
Piimä, rasvaton (Ingman)70g23kcal2.3g3.1g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g30g215kcal0.3g0.3g23.9g0g
Neilikka, annos 4g0.8g2.9kcal0g0.6g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g3g9kcal0.3g1.8g0.2g0.8g
Siirappi 28g84kcal0g20.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana486g1489kcal26.4g226.6g52g7.6g
Valittu annoskoko243g744kcal13.2g113.3g26g3.8g
Annoskoko puolitettuna122g372kcal6.6g56.7g13g1.9g
Arvot/100g100g306kcal5.4g46.6g10.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98450